Nilüfer / Bursa Telefon 0 (224) 909 21 51

Bursa Dekoratif Taş Duvar Dekorasyonu

Bursa Dekoratif Taş Duvar Dekorasyonu

Bursa Dekoratif Taş Duvar Dekorasyonu

Bursa Dekoratif Taş Duvar Dekorasyonu günümüzde dış cephelerde daha çok gözüküyor olsa da genellikle iç mekanlarda tercih edilmektedir. Farklı ambiyanslar yaratıp alanlara duygusal ve zihinsel derinlikler kazandırır. İç mimarlığın zenginleşmesinde çok büyük bir rol oynar. Şu sıralar revaçta sıkça tercih edilmektedir.

Uygulanabilir olduğu tüm alanlarda hoş bir görüntüye sahip olup ilgi çekmektedir. Renk çeşitleri oldukça geniş bir skalaya sahiptir lakin dekorlarda doğallığı korumak adına renkli modeller pek tercih edilmez. Çoğu otellerde de gördüğümüz gibi ortamın dokusuna ve ruhuna uygun tasarlandığında olabildiğince doğal bir görüntü elde edilir. Müşterinin isteği doğrultusunda bu kaplamalara boya uygulamaları da yapılabilir. Ama genellikle bu işi yapan insanlar bu boyaların kullanılmasını önermez.

Doğallık

Çünkü bu uygulama işlemi ürünlerdeki doğallığı kapatır. Bu sebeple, eğer doğal bir ortam yansıtılmak isteniliyorsa taşların orijinaline sadık kalınmalıdır. Doğal taşlar hem dayanıklılık hem de görsellik açısından daha avantajlıdır. Bu dekorasyon tercih edildiği takdirde genellikle taş duvar dekorasyonu yapılırken koyu renkler tercih edilir. Herhangi bir mobilyada kullanılacak ise mobilyanın konulacağı yerin arkasındaki duvarla renk uyumu olmasına dikkat etmelidirler. Kötü bir renk seçimi ortamın tüm havasını bozup istenmeyen bir görüntü sergileyebilir. Bu uygulama yapılmadan önce kararınızı muhakkak bir bilenle konuşup sizin için en iyi olan seçeneği öğrenerek yapmalısınız.

Nasıl Uygulanır?

Duvarlarda taş kaplama ürünleri kullanılırken uygulama anında yüzey hazırlığı oldukça önemli bir yer alır. Taşların ağırlıkları yüzeyi daha da önemli kılar. Duvarda bir alçı ve boya işlemi varsa öncelikle çentikleme işlemi yapılır. Çentikleme işleminden sonra astar uygulamasına geçilir. Son aşamada ise çimento bazlı yapıştırıcılarla taşlar örülmeye başlar. Doğal taş kaplama ürünleri taş yapısı gereği diğer duvar kaplama ürünlerine göre daha ağırdır. Dolayısıyla duvarların bu ağırlığı kaldıracak yapıda olması gereklidir. Bu işlemler sırasında çoğunlukla doğal taş kullanıldığı için dikkatli bir şekilde yapılmalıdır. Eksik yapılan herhangi bir uygulama tüm dekorasyonun mahvolmasına sebep olur. Güzel fikirlerin yanında usta bir işçilikle beraber iç veya dış cephe fark etmeden çok güzel bir iş ortaya çıkar.

ÜCRETSİZ KEŞİF

Ücretsiz Keşif ve Uygun Fiyatlarımızla Telefonlarınızı Bekliyoruz.
0 (532) 694 75 87

Anahtar Kelimeler

Bursa Yapı Dekorasyon

Bursa Mutfak Tadilatı

Bursa Banyo Tadilatı

Bursa Yapı Dekorasyon Firmaları

Bursa Ev Tadilatı
Bursa Nilufer Yapı Dekorasyon

Bursa Osmangazi Yapı Dekorasyon

Bursa Anahtar Teslim Ev Tadilatı

Bursa Tadilat Firması

Bursa Mutfak Dekorasyonu

Bursa Ev Dekorasyonu ve Tadilatı
Web Tasarım ve Programaya dair Tüm Hakları irfanozer.com tarafından korunmaktadır.
Ayrıca Hiza yapı Türkiyenin en iyi ücretsiz firma rehberi Sektör Dizini'ni desteklemektedir.
WhatsApp ile iletişime geç