Nilüfer / Bursa Telefon 0 (224) 909 21 51

Bursa Dekoratif Duvar Kağıdı

Bursa Dekoratif Duvar Kağıdı

Bursa Dekoratif Duvar Kağıdı

Yaşam alanlarınız da dekorasyon ve tadilat işlemleriniz için tercih ettiğiniz Hiza Yapı Dekorasyon sizler için uzun yıllardır engin tecrübelerinden de faydalanarak uzaman ekip kadrosu, kaliteli, güvenilir ve ekonomik hizmet anlayışı ile Bursa’nın her yerinde hizmet vermeye devam ediyor. Mekanlarınızın dekorasyonunda en dikkat çekici bölgelerden birisi duvarlardır.

Tercih edilecek malzemeler

Duvarlarda tercih edeceğimiz malzeme, renk ve doku her zaman göze çarpacak alanlardır. Öncelikli olarak dekorasyon konseptimizde renge karar verip yola öyle çıkılmalıdır. Konsept ve renk belirlendikten sonra dokuya karar verilmelidir. Dekoratif duvar kağıtları duvarlarınızda uzun yıllar rahatlıkla kullanabileceğiniz ürünlerdir. Çok sayıda renk, desen ve dokuya sahip bu ürünlerde yelpaze oldukça geniştir.

Temizliği ve bakımı önemlidir!

Temizlik bakımları çok kolay olup genel olarak bütün duvar kağıtları silinebilme özelliğine sahiptir. Üç boyutlu dokularda da çeşitleri vardır. Simplex duvar kağıdı, viril esaslı duvar kağıdı, boyanabilir duvar kağıdı ve tekstil duvar kağıdı çeşitleri mevcuttur. Duvar kağıtlarının en çok tercih edilme sebepleri arasında su geçirmeme ve nem tutmama özellikleri yer alır. Buna ek olarak uygulanması ve temizlenmesi oldukça kolaydır, son derece şık malzemelerdir, uygulanması hızlı olduğundan zamandan tasarruf sağlarlar, koku ve kir durumu oluşturmazlar ve malzemeleri doğal olduğundan sağlığa bir zararı yoktur. Genel bir mekana, alçı pan üzerine, alçı veya beton sıva üzerine direkt uygulaması yapılabilir. Duvar kağıtları bilinenin aksine az da olsa ses ve ısı izolasyonu da sağlarlar. Dekoratif duvar kağıtları uygulandığı alana modern bir hava katarlar. Dekoratif duvar kağıdı seçiminde kaliteli ve uzun ömürlü kağıdı tercih etmek müşterilerimizin kullanımı açısından en önemli detaydır. Hiza Yapı Dekorasyon olarak bizler sizler için teknik ve estetik konular bakımından sizlere gerekli bütün desteği veriyoruz. Malzeme temini ve işçilik detaylarını da en kapsamlı şekilde üstlenerek sizlere en mükemmel hizmet anlayışını sunuyoruz. Yaşam alanlarınızda salon, mutfak, oturma odası, yatak odası gibi tüm iç mekanlarda tercih edebileceğimiz dekoratif duvar kağıtları bazen odanın tamamına bazen de bölgesel olarak uygulanabilir. Televizyon üniteleri arkaları, yatak başları, yemek odası bölümleri genellikle en sık tercih edilen duvar kağıdı alanlarıdır. Seçmiş olduğunuz desenin yoğunluğuna göre buna karar verilir. Eğer deseniniz kontrast ve yoğun renk ve desenlerde olursa lokal kullanmak en doğrusu olur. Fakat daha soft desen ve renklerde seçmiş olduğunuz dekoratif duvar kağıdını yaşam alanlarınızın tamamında da kullanabilirsiniz.

Anahtar Kelimeler

Bursa Yapı Dekorasyon

Bursa Mutfak Tadilatı

Bursa Banyo Tadilatı

Bursa Yapı Dekorasyon Firmaları

Bursa Ev Tadilatı
Bursa Nilufer Yapı Dekorasyon

Bursa Osmangazi Yapı Dekorasyon

Bursa Anahtar Teslim Ev Tadilatı

Bursa Tadilat Firması

Bursa Mutfak Dekorasyonu

Bursa Ev Dekorasyonu ve Tadilatı
Web Tasarım ve Programaya dair Tüm Hakları irfanozer.com tarafından korunmaktadır.
Ayrıca Hiza yapı Türkiyenin en iyi ücretsiz firma rehberi Sektör Dizini'ni desteklemektedir.
WhatsApp ile iletişime geç