Nilüfer / Bursa Telefon 0 (224) 909 21 51

Bursa Dekoratif Boya

Hiza Yapı Dekorasyon yaşam alanlarınızda yeni bir yüz oluşturmak için çıktığı bu yolda uzun yıllardır her daim kendini geliştirerek, ekibini büyüterek, güncellenen teknik ve mimari kurallara uyum sağlayarak sizler için Bursa’nın her yerinde hizmet vermeye devam ediyor. Anahtar teslim dekorasyon ve tadilat başlığı adı altında her türlü malzeme temini ve işçiliği, gerekli bütün teknik detaylar ve işçiliği ve istenilen bütün estetik detaylar ve işçiliği bünyemizde müşterilerimize sunulmaktadır.

Kişiye özel tasarım hizmeti veriyoruz

Kişiye özel tasarım ilkemiz sayesinde yaşam alanlarınızı en interaktif şekilde kullanarak sizlere estetik, şık ve işlevsel mekanları en özel şekilde sunmayı hedefliyoruz. Yaşam alanlarınızı tasarlarken dekorasyonun en dikkat çekici ögesi olan duvarlarınızı nasıl daha dikkat çekici, orijinal ve estetik hale getiririz sorusunu düşünürken dekoratif boya çalışmalarımızın neticesinde canlı, dinamik alanlar elde ediyoruz. Müşterilerimizin özel istekleri üzerine istenilen renk ve dokularda imalatını gerçekleştirdiğimiz uygulaması ve geliştirmesi tamamen bize ait olan kişiye özel tasarımlarla yaşam alanlarınıza aradığınız farklılığı getiriyoruz.

Ön çalışma yapıyoruz

Ofisimizde bulunan örnek çalışmalar ve referans çalışmalarımız sayesinde mekanlarınıza en uygun dekoratif çalışmayı önden görebilmekte ve en doğru kararı verebilmekteyiz. Müşterilerimizin kendi bulmuş olduğu desen ve dokularında atölyemizde ön çalışmasını yaparak müşteri beğenisine sunup son kararı yine birlikte veriyoruz. Her zaman dinamik, göz alıcı alanların ilk tercihi olan dekoratif boyaların temizliği ve bakımı da oldukça kolaydır. Zaman içerisinde var olan dokuda dilediğiniz renk değişikliğini de gerçekleştirebilir, bunun yanında doku üzerinde de çok basit tekniklerle değişiklikler yapılabilir. Oldukça mukavemetli ve uzun ömürlü olan dekoratif boya uygulamalarımızı gönül rahatlığı ile uzun yıllar boyunca sıkılmadan kullanabilirsiniz.

Mekanlarınızın bütün duvarlarında bazen lokal olarak kullanılabilir. Müşterilerimizin genel tercihleri arasında televizyon üniteleri arkaları, yatak başları salon ya da oturma odalarının tek duvarları, mutfak duvarları, balkonlar gibi çok çeşitli alanlardır. İstediğiniz yoğunlukta ve ebatlarda uygulamalarımız mevcuttur. Dekoratif boya uygulamamızın tekniği ve malzeme karışımları çok özel olup, içerik ve işçilik bilgisinin tamamı bize aittir. Sizler de Hiza Yapı Dekorasyon’a gelerek duvarlarınızda aradığınız farklılığı dekoratif boya uygulamalarımız sayesinde mekanlarınıza taşıyalım.

Anahtar Kelimeler

Bursa Yapı Dekorasyon

Bursa Mutfak Tadilatı

Bursa Banyo Tadilatı

Bursa Yapı Dekorasyon Firmaları

Bursa Ev Tadilatı
Bursa Nilufer Yapı Dekorasyon

Bursa Osmangazi Yapı Dekorasyon

Bursa Anahtar Teslim Ev Tadilatı

Bursa Tadilat Firması

Bursa Mutfak Dekorasyonu

Bursa Ev Dekorasyonu ve Tadilatı
Web Tasarım ve Programaya dair Tüm Hakları irfanozer.com tarafından korunmaktadır.
Ayrıca Hiza yapı Türkiyenin en iyi ücretsiz firma rehberi Sektör Dizini'ni desteklemektedir.
WhatsApp ile iletişime geç